Valikko Sulje

Anna tilaa -tuotteet

Tarvitseeko koirasi ohituksissa tilaa? Häiritseekö ihmiset koulutustilanteitanne? Eikö työskentelevälle koiralle anneta työrauhaa? Valmistan kädenkäänteessä näppärät, näyttävät tilantarpeesta kertovat tekstipannat, huivit, tarratuubit, liivit  ja muut huomio-/varoitusvarusteet juuri sinun tarpeidesi mukaisina!

Ota yhteyttä ja kerro mitä tehdään!

Erilaisia varoitusvarusteita

Kaulapannat alkaen 34,90€

Huom!  I Need Space- koristenauhat ovat käyneet hyllyssäni kovin vähiin, eikä lisää ole vähään aikaan tulossa. Tämä tarkoittaa sitä että kyseisellä koristenauhalla varusteltuja hihnoja, hihnanjatkeita ja tuubeja en toistaiseksi tee ollenkaan. Keltaiset varoituslätyskät kuitenkin syntyvät normaalisti tekstibrodeerattuina ja mikä parasta, selvällä suomen kielellä!  Brodeeratut tuubit ja jatkeet alkaen 18,50€ / kpl. Kysy lisää!

 

 

Hihnanjatkeet & Taluttimet

Lukolliset tai lukottomat 25mm leveät ja 35cm pitkät hihnanjatkeet heijastinnauhalla tai koristenauhalla alkaen 18.50€/kpl
Talutimet varoitustekstillä alkaen 29.90€

Tarraputki

Hihnan päälle pujotettava putki esim. I need space -nauhalla tai heijastimella alkaen 18,50€ /kpl
Putken pituus 35cm, leveys omien tarpeiden mukaan!

Huivi brodeerattuna

Neonkeltainen huivi kestävästä laminoidusta työvaatekankaasta. Näkyy erityisen hyvin eteen päin ja varsinkin puuhkaturkkiselle mainio verme ihan vaikka heijastimeksikin (tekstillä tai ilman). Huivin mukana tulee kevyt pp-nauhapanta joka EI sovellu talutuskäyttöön. (Sellainenkin onnistuu toki mukaan taikoa sopimuksesta.

Huomioliivi

Neonkeltainen Qppas-liivi /  liivivaljas toimii myös tähän käyttöön. Katso lisätietoja ja hinnat:  Huomioliivit ja -valjaat 

I need space Keinonahka
I need space Keinonahka