Valikko Sulje

Haetaan suomipantamalleja, ELOKUU aikaa osallistua!

Olethan huomannut että etsin muutamia edustuspannoitettavia tuotekehittelytyöni avuksi.
Osallistu tuosta  ➡️ https://qppas.fi/suomipanta/
Viestejä otan vastaan elokuun.

Jo saapuneissa viesteissä on tullut esiin muutamia kysymyksiä tai seikkoja joihin vastaan nyt tässä.

TEKSTI
Teksti voi olla koirasi nimi, seuran nimi, kasvattajanimi, omat nimikirjaimesi, harrastamasi laji tai vaikka koirarotu.
Pantaan ei kuitenkaan brodeerata puhelinnumeroa, kyseessä ei ole tunnistepanta. (Jos ehdottomasti kuitenkin haluat suomiteemaisen tunnistepannan, voit sellaisen tietenkin minulta erikseen tilata!) Tämä panta ei voi sisältää kenenkään henkilökohtaisia tietoja, sillä valmiit pannat kuvataan ja kuvia tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä käyttämään myöhemmin markkinoinnissa.

KOKO
Kaulapannan malli (pistolukko-/puolikurrapanta) ja koko tulee mielellään ilmoittaa ensimmäisessä viestissä! Ilmoittautumissivulla on linkki mittausohjeeseen, mutta voin antaa mittausohjeen nyt vielä tässäkin:

-Pistolukkopanta mitataan alempaa kaulan keskiosasta, paikasta johon panta asettuu mukavasti. Leveän pannan ja koiran kaulan väliin tulee mahtua ainakin pari sormea, jotta valmis panta ei ole liian ahdistava koirallesi. Eli pistolukkopanta on yleensä muutaman sentinkin suurempi kuin puolikurkkari.

-Puolikurraan otetaan tiukka mitta korvien takaa -ei tule pään yli. Sekä pitkä mitta joka tulee helpolla pään yli, tai suippopäisiltä kaulalta alempaa; sellainen mitta joka asettuu koiran kaulalle mukavasti ja on kuitenkin helppo pukea ja riisua.
KUVALLINEN MITTAUSOHJE LÖYTYY TÄÄLTÄ!

VÄRIT, MATERIAALI JA HABITUS
Ei, et voi vaikuttaa pannan ulkonäköön, etkä värimaailmaan! (Voin spoilata sen verran että pannat tulevat olemaan pitkälti sinivalkoisia, syyn voitte arvata!) Voit kuitenkin valita brodeerattavan tekstin. Tekstin sijoittelu, koko, fontti, väri -kaikki nämä on kuitenkin asioita, joihin et voi vaikuttaa.

Joku myös esitti kysymyksen tuleeko pantaan Qppas-teksti. Saattaa tulla, saattaa olla tulematta. Ihan pieni tuotemerkkilappunen siihen tulee varmasti, mutta jos mietit tuleeko tästä joku kävelevä suuri Qppas-mainos tyyliin formula-auto tai jääkiekkokypärä, niin se ei ole tarkoituksena. Nyt vaan testailisin muutamia ajatuksia enkä haluaisi ’tehdä hukkaa’, mielummin teen suoraan jollekin tarvitsevalle ja tässä olisi oiva tilaisuus päivittää edustusvermeet. Win-win!

HINTA
Ja lopuksi. Ei, panta ei maksa mitään. Pannat toimitetaan veloituksetta sen jälkeen kun niitä on pyöritelty täällä päässä riittävästi. Kukaan ei pakota valmista pantaa edes käyttämään, mutta arvostaisin suuresti jos kuitenkin saisin edes yhden kuvan koirasta suomipantoineen. Tämäkään ei ole mikään edellytys, vaatimaton toive vaan. ☺️

Jos mieleen tulee muita kysymyksiä, vastailen niihin tässä ihan mielelläni enemmänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *