Valikko Sulje

Kuinka tilaan?

Tilausten pääsääntöisenä kanavana toimii sähköposti ja Facebook. Tilausosoitteena toimii: Marika @ Qppas.fi (Poista osoitteesta välit!), voit myös käyttää tältä sivulta löytyvää yhteydenottolomaketta!

Toimitusaika ja -kulut
Tuotteet valmistuvat yleensä n 2 viikon kuluessa maksusta ja ne toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pakettina.
Yhteen kirjeeseen mahtuu yleensä 1-2 kaulapantaa tai 1 huomioliivi. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan pakettina joko lähipostiisi tai valitsemaasi pakettiautomaattiin.
Kirjeen kulut 3,72€
Paketin kulut 8€

Maksaminen
Tilausväylästä riippumatta, laskutus tehdään OP Kevytyrittäjä-palvelun kautta, harvoin maksu voidaan suorittaa myös tilisiirtona tai käteismaksuna. Lasku lähetetään oletuksena 14 päivän maksuajalla sähköpostitse, mutta myös paperilasku ja jopa 30 päivän maksuaika onnistuu pyynnöstä. (Tuotteita en kuitenkaan valmista enkä toimita ennen maksua.)

Laskutus hoituu OP-Kevytyrittäjäpalvelun kautta, sitä kautta myös kulkee maksuliikenne joten maksaessasi tarkista että maksun tiedot (tilinumero, viitenumero ja summa) täsmäävät TÄYSIN laskun kanssa! Virheelliset tai puutteelliset maksut eksyvät matkalla ja tuottavat valtavasti lisätyötä minulle ja laskuttajalle. Huomaa että laskutetut maksut ohjautuvat laskuttajan tilille, eivät suoraan minulle!

Kaikki hinnat sisältävät ALV (24%)