Palautus- ja peruutusehdot

Huomio! Älä milloinkaan käytä koirallasi varusteita joiden et usko kestävän käyttöä johon ne on tarkoitettu!

Tilauksen peruutus
Tilaus on mahdollista perua ennen laskun maksamista.  Ilmoitathan mikäli  et haluakaan tilata tuotteita laskun saatuasi tai myös jos maksusi viivästyy.
Maksamattomien laskujen poistosta laskutuspalvelusta tulee aina asiakkaalle erillinen ’hyvityslasku’ johon asiakkaan ei tarvitse erikseen reagoida, tämä vaan tarkoittaa että olen poistanut erääntyneitä kiusaamasta järjestelmää.
Mikäli haluat uusia tilauksen tai et ole alun alkaenkaan saanut laskua, ota yhteyttä!

Tuotteiden palautus
Mittatilaustuotteilla ei ole pääsääntöisesti palautusoikeutta. Virheellisen tuotteen tilalle voidaan kuitenkin valmistaa uusi vastaava tuote tai se voidaan tapauskohtaisesti korjata, mikäli palautuksen syynä on valmistuksen aikana tapahtunut mitoitus- tai muu virhe tai  tuotteen laadussa on selkeitä puutteita.

Mittavirheet
Mikäli  vastaanottamasi tuote on liian suuri tai pieni, ota pikaisesti yhteyttä!
Normaalikäytäntönä on tuotteiden palauttaminen korjattavaksi (tai joissain tapauksissa korvattavaksi) ja aina tässä kohtaa tarkistetaan niin tuotteen kuin koirankin mitat jotta saadaan lopulta sopivat vermeet aikaiseksi.
Jopa muutaman sentin heitot saadaan korjattua yleensä pelkällä palauttamisen vaivalla, eli vääränkokoisten mittatilaustuotteiden korjaaminen ei useimmiten aiheuta lisäkustannuksia asiakkaalle, tilanne kuitenkin aina katsotaan tapauskohtaisesti.

Tuotteen istuvuuteen vs. koirasta saatuihin mittoihin vaikuttaa yllättävänkin moni asia ja siksi mittavirheet ovat näissä hommissa ihan arkipäivää, eli kyse ei ole mistään hirveän vakavasta asiasta vaikka se aina taatusti harmittaa niin asiakasta kuin tottakai tekijääkin. Hyvällä yhteistyöllä varusteista kuitenkin yleensä saadaan prikulleen sopivat kantajalleen!

Epäselvissä tilanteissa mittaukseen kannattaa aina kysyä neuvoja, koiran voi myös  tuoda paikan päälle mitattavaksi.

Kaupan purku
Kaupan purku on mahdollinen yhteisestä sopimuksesta. Ensisijaisesti kuitenkin pyritään korjaamaan tai korvaamaan virheelliset tuotteet.

Siirry sivun alkuun