Valikko Sulje

SUOMIPANTA!

Suomipantailmoittautuminen on päättynyt! 

Nyt voisi olla mahdollisuus saada moinen tuotekehittelyn sivutuotteena!

Valittavissa on joko puolikurra / pistolukollinen. Aivoriiheilen, ideoin ja testailen hiukan erilaisia visioita ja ois vallan bueno jos muutaman nimikoidun saisin tehdä malliksi ja että niille olisi olemassa joskus oikeaa käyttöäkin.

Kerro viestissäsi minkä lajin taitajalle panta tulisi! Lisäksi haluan kuulla vähän koirastasi, rotu, tarkka pantakoko, kumpi pannan tyyppi olisi toiveena ja teksti minkä pantaan toivoisit. (=esim. koiran, joukkueen tai ohjaajan nimi). Muutenkin voit esitellä teidät lyhyesti!

Vastineeksi toivoisin saavani edes yhden kuvan pannasta käyttäjineen, sekä oikeuden käyttää kuvaa tulevaisuudessa myös markkinoinnissa niin halutessani. Muuten panta on valitulle ilmainen.
Kaikenlainen pienikin somenäkyvyys myös on plussaa, mutta ei missään nimessä edellytys valituksi tulemiselle. Liitä kuitenkin ihmeessä mukaan linkki mahdolliselle somekanavallesi niin minäpä vilkaisen.  Kaikenlainen mainostus on täysin vapaaehtoista, mutta erittäin tervetullutta!

Ja siitä pannasta vielä.. sen lopulliseen ulkonäköön, leveyteen,  materiaaleihin tai toimitusajankohtaan et voi vaikuttaa, pantojen kokonaisleveys tulee kuitenkin olemaan yli 5 cm. Valitsen uhrini mielivaltaisesti, ilmoitan valituille viimeistään parin viikon sisällä määräajan umpeuduttua. Valmiiden pantojen toimitus voi kuitenkin venähtää viikkojenkin päähän. Ei oo kuulkaa hätäisen hommaa tämä tuotekehittely!

Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille! 

Sivua muokattu  1.9.2020